Laster Arrangementer

« Alle arrangementer

  • Beklager. Denne arrangement har allerede funnet sted.

Mozart i høymessen

7. mai 2017 kl.11:00
Oslo Domkirke

Mozarts Spurvemesse (Missa Brevis i C) med Oslo Domkor under ledelse av domkantor Vivianne Sydnes.

Om Oslo Domkor

Oslo Domkor er et kor av profesjonelt kaliber, og er en spydspiss innen norsk kirkemusikk. Koret har et høyt aktivitetsnivå, som strekker seg fra konsertproduksjoner,

ukentlig deltakelse i gudstjenester, offentlige og nasjonale oppdrag, CD-innspillinger og turneer. Koret ble etablert i 1982 av Terje Kvam.

Oslo Domkor samarbeider jevnlig med profesjonelle musikere og orkestre, og er ofte initiativtaker til prosjekter sammen med aktører både innenfor og utenfor kirken. De siste årene har koret medvirket under Ultimafestivalen, Olavsfestdagene, Festspillene i Bergen, Oslo Internasjonale Kirkemusikkfestival, Oslo Jazzfestival og Oslo Kammermusikkfestival.

Domkoret er blant annet kjent for sin satsning på fremføring av store verk i høymessen med solister og orkester, en satsning som har blitt en sentral del av programmet i Oslo domkirke. Koret har en spesiell beredskapsfunksjon for det offentlige Norge, og må til enhver tid kunne delta ved offentlige markeringer og begivenheter. Koret ledes av domkantor Vivianne Sydnes.

7 – 7

7 forfattere skriver hvert år 7 skjønnlitterære tekster etter å ha opplevet kunstproduksjoner i Påske og pasjon. Agnes Ravatn opplevet i 2014 høymessen i Oslo Domkirke på 6. søndag i påsketiden, hvor Oslo Domkor fremførte Missa Cum Jubilo av Maurice Durufle på Det Norske. Hun skrev deretter Forsoning. Her link til tekstheftet 7 – 7 hvor Agnes Ravatn sin tekst inngår: http://tinyurl.com/ofsoaod

Detaljer

Dato
7. mai 2017
Tid
11:00
Kategorier for Arrangement
,

Region

Oslo og Akershus

Arrangør

Oslo Domkor

Arena

Oslo Domkirke
Karl Johans gate 11
Oslo, 0154 Norge
+ Google Map