Laster Arrangementer

« Alle arrangementer

  • Beklager. Denne arrangement har allerede funnet sted.

Bach in Town

7. april 2017 kl.19:00
Moss kirke

Bach in Town. Himmelfart Oratoriet Lobet Gott in seinen Reichen, BWV 11

 

Fullstendig program

Johann Sebastian Bach Orkestersuite: nr 2

Johann David Heinichen: Concerto Grosso in F major

Johann Sebastian Bach: Himmelfart Oratoriet Lobet Gott in seinen Reichen, BWV 11

Medvirkende

Det Norske Blåseensemble

Steven Devine, dirigent og kurator

Solister: Inger Johanne Berg (fløyte), Britt Kristin Larsen ((horn), Steinar Granmo Nilsen (horn), Kate Semmens (sopran), William Towers (kontratenor), Niklas Engquist (tenor) og Timothy Murphy (bass)

Billetter: https://www.moss-avis.no/billettsalg/

Om Himmelfart Oratoriet

Lobet Gott in seinen Reichen («Himmelfartsoratoriet» BWV 11, D-dur) er et oratorium av Johann Sebastian Bach som sannsynligvis stammer fra 1735 med første oppføring Kristi Himmelfartsdag, 1. mai 1735.

Teksten ble formodentlig skrevet av Picander som også tok i bruk koraltekster og tekster fra bibelske kilder. Oratoriet er todelt med elleve satser og en oppføringstid på omtrent en halv time, der sats 1–6 ble framført før prekenen, 7–11 etter.

Om Det Det Norske Blåseensemble

Det Norske Blåseensemble er et unikt orkester i dagens kulturliv.  Det er det eneste sivile ensemblet av sitt slag i Norge, satt sammen av 24 av landets fremste profesjonelle musikere. Ensemblets høye kvalitet og kreativitet tiltrekker gjestedirigenter og solister fra hele verden. Ensemblet er basert i Halden, og med en historie tilbake til 1734 er det landets eldste orkester i kontinuerlig drift.

Det Norske Blåseensemble er et sjangeroverskridende orkester som leverer høyeste kvalitet i alle stilarter, men definerer likevel to hovedsatsningsområder: Tidligmusikk og Sanntidsmusikk.

Detaljer

Dato
7. april 2017
Tid
19:00
Kategori for Arrangement

Region

Østfold

Arrangør

Moss menighet og Det Norske Blåseensemble

Arena

Moss kirke
Dronningens gate 24
Moss, 1530
+ Google Map